Ciosek Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Typ Grafiki: banner Tematyka: Jakiś widoczek, byle by ładnie wyglądało, coś w podobie ssow które podsyłam niżej. Wymiary: Nie mam pojęcia Kolorystyka: Taka jak na ssach Napis/y: Kartka z kalendarza Inne uwagi: Wstawiam ssy do których nawiązuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 (edytowane) Można zmienić tą jedynke na inne dni Edytowane 27 Lipca 2020 przez kelly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 27 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 30 minut temu, kelly napisał: Można zmienić tą jedynke na inne dni Jak mi zrobisz 31 takich grafik z liczbami od 1 do 31 to będę wdzięczny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi