Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga na gracza malcuch

Udostępnij

Supremenie

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam:  https://steamcommunity.com/profiles/76561198398710507/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198408912485/

Nick oskarżonego: ミmalcuch ^^ ArenaSkilla.pl
Opis sytuacji: dostałem muta na 1 dzień za nadużywanie a inne osoby też gadały wiecej i nie dostały tylko ja, a jak kogoś zgłosiłem za nadużywanie co nic z tym nie zrobił i faworyzował kolegów z tsa
Serwer: deathrun+klasy v1
Dowody:  B09FECC9D21574E26F761DC1F8ED8E0DC1D12512de_stone od chyba 12.40 do 13.00 bo demek jeszcze nie ma

• Lubię to! 2
  • Smutne. 1

Dostałeś muta za nadużywanie mikrofonu (czwartego lub piątego muta) ponieważ mówiłeś coś cały czas dostałeś ode mnie 3 upomnienia i zostałeś zgłoszony przez 2 graczy. Co do "dowodu" jest to moja rozmowa z dzumanem z wtorku (dzisiaj jest czwartek). Napisałem coś takiego dzumanowi ponieważ mówił mi że przeszkadza mu to że cały czas mówisz.

• Lubię to! 1

2 minuty temu, malcuch napisał:

Dostałeś muta za nadużywanie mikrofonu (czwartego lub piątego muta) ponieważ mówiłeś coś cały czas dostałeś ode mnie 3 upomnienia i zostałeś zgłoszony przez 2 graczy. Co do "dowodu" jest to moja rozmowa z dzumanem z wtorku (dzisiaj jest czwartek). Napisałem coś takiego dzumanowi ponieważ mówił mi że przeszkadza mu to że cały czas mówisz.

ja przed tymi 3 upomnieniami nic nie gadałem zostałem zgłoszony pewnie powiedziałes osobom z teamspeak zeby mnie zgłosili  zrób screena tej rozmowy 

7 minut temu, Wulli napisał:

ja przed tymi 3 upomnieniami nic nie gadałem zostałem zgłoszony pewnie powiedziałes osobom z teamspeak zeby mnie zgłosili  zrób screena tej rozmowy 

Dowodem na to że mówiłeś cały czas jest demko. Nikomu nic nie mówiłem ani nie pisałem, nie wiem czemu tak mówisz. 
Ja wiem że jesteś mocno rozgadany ale na serwerze staraj się mniej mówić i zrozum to że dużej części osób przeszkadza to że tyle mówisz. 

5 minut temu, malcuch napisał:

Dowodem na to że mówiłeś cały czas jest demko. Nikomu nic nie mówiłem ani nie pisałem, nie wiem czemu tak mówisz. 
Ja wiem że jesteś mocno rozgadany ale na serwerze staraj się mniej mówić i zrozum to że dużej części osób przeszkadza to że tyle mówisz. 

inne osoby też gadały nawet jedną zgłosiłes i nic nie zrobiłes

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności