Sadystka Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 W dniu 17.07.2020 o 18:49, aqua napisał: Na Nie - degradacja z tego samego stanowiska, jestem za tym, żeby dawać szansę innym, Ty sobie popsułeś opinię - nie wiem czy to minus, ale jestem tu od listopada i pierwszy raz o Tobie słyszę, nie widzę Twojego udzielania się w życiu forum -wiek, niby tylko liczba, ale widziałbym kogoś starszego na tym stanowisku W czółko sie puknij co do samego podania mikrusa +wiek +doświadczenie +staż na forum Jest to chłopak z mózgiem a jego poprzednie dengu było kilka miesiecy temu wiec po co wracac do czegos co sie odbyło juz dawno? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Tak +Doświadczenie -dengu +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 + wiek + doświadczenie + staż na forum - degradacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Aplikant został przyjęty na stanowisko. 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi