mondej Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nick: mondej Wiek: 15 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: jestem przyjaznym graczem lubię pomagać ludziom często trzeba poogarniać "troli" którzy wchodzą na serwer by robić patolę myślę że sprostam zadaniu i że można mi dać przynajmniej szansę wiem moje 17 warnów to nie za do że ale postaram się nie zachowywać jak wcześniej i już tych warnów nie dostawać Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na drv2 przez miesiąc i admina na jakimś innym jb z rok nie pamiętam dokładnie Jak długo gram w CS:GO?: 4/5 lat nie pamiętam W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 16:00 do nawet 7:00 Link GT: *klik* *klik* *klik* Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: Link do steam: *klik* Spoiler Przepraszam za Spoiler ale robię to na telefonie i nie chcący dodałem Mikrofon: Tak Mutacja głosu: nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Spróbuj za 2 lata może. Teraz bez szans. Aplikacja została odrzucona. 1 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi