freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) Link do profilu Steam: *klik* Link do oskrażonego: *klik* Opis sytuacji: Buldog pytał się czy ktoś chcę do gangu, z czego ja napisałem że ja chcę, to mnie dodał i od razu po dojściu kazał mi wpłacić 1k i to zrobiłem. I po 5-10 minutach na serwer weszła kedaru która zapytała się czy ktoś ma gang i mnie doda, to Buldog powiedział że on ją doda, i wyrzucił mnie a dodał ją. Serwer: Jailbreak Dowody: Logi, Demko Mapa: JB_obama_v5_beta i godzina około 8:40 Edytowane 9 Lipca 2020 przez Freshuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 W tej skardze KLIK SK4N3R odrzucił bo gang nie był zarejestrowany. Gang "kapela " Nie jest zarejestrowany na forum. Straciłeś tylko 3 k fajek gdy napewno już sobie to odrobiłeś. Do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi