Mikkeyz Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Nick:Mikkeyシ Blokada:Perm Powód:Cheaty Mimo pokazania ekranu podczas gry na serwerze (opiekunowi) i tak po jakimś czasie dostałem bana od Vipa rutek @ RuteK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Najbardziej podejrzane, ale polecam obejrzenie wam act demka z mapy overpass( 18:04-18:16 i nuke 18:16-18:26) być może na wcześniejszych mapach jeszcze grał nie sprawdzałem: Overpass 6:33 9:39 9:56 10:25 - najpierw jakby czekał na tego z monstera, a potem wyleciał od razu na mnie strzelając Nuke 3:09 4:30 - po tej akcji zdecydowałem się dać mu bana, jak nakierował na gościa idącego shiftem, a potem niby udawał że nic nie wie Podsumowując ja nie jestem w stanie jednoznacznie ocenić czy gracz jest czysty. Albo się w miarę dobrze krył, albo używa wspomagaczy. Zostawiam do oceny dla act. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikkeyz Opublikowano 5 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 @ RuteKDostanę Tego unbana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Gracz czysty. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi