Hacker01001 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Nick: Stormtrooper7 Nick oskarżonego: Egzekutor Opis sytuacji: No za wiele tu nie ma do gadania, po prostu chłop się spłakał bo nie potrafi prowadzić dlatego postanowił się wyżyć na graczach robiąc masowe fk. Serwer: Counter Strike 1.6, Jailbreak Dowody: fk.zip (demko waży więcej niż mogę wysłać dlatego w zip, ss z końcówką 23 - zabił mnie bo napisałem że idę na forum i coś tam dalej majaczył xd) Ps. Tak się złożyło że wysłałem jeszcze poprzednio 2 skargi ale nie zostały one rozpatrzone mimo że następne zostały rozpatrzone w czas krótszy niż moje skargi stoją i robię się nie cierpliwy, mam nadzieję że nikt tu nie jest faworyzowany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alelluja Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Ban na 4 godziny. Powód: MASS FK Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi