Mikus Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Nick: Mikus Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: GRam na serwerze ok 3 lat , mialem administatora na innych serwerach jestem miły , aktywny , utrzymałbym porządek na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem administratora na innym serwerze ok. 4 miesięcy Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata 2,500 h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10-22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[ABOVE] Mikus ArenaSkilla.pl/185.73.228.158:30004/https://www.gametracker.com/player/[EASY] Mikus ArenaSkilla.pl/185.73.228.158:30004/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Mikolajcr7/ Mikrofon: tak Mutacja głosu: nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 +wiek +sm +/- aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Na tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 +wiek +sm +aktywność na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 +wiek +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 +/- sm -wiek -mutacja +dużo osób cię zna +/- aktywność Pograj jeszcze trochę dłużej i złóż podanie za tydzień lub dwa póki co nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonowski Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Na tak +wiek +sm +aktywność 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 -mutacja, nie obraź się, ale głos masz trochę piskliwy i trochę by to dziwne wyglądało jakbyś miał admina, poczekaj troszkę jak ci się głos poprawi i składaj podanko to na pewno będę na tak +/- wiek +aktywność +sm Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-I-C-H-A-L Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 +sm +doświadczenie +/-aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Na nie -mutacja, dopiero przechodzisz i nadal brzmisz jak chłopiec -sm +kumpel +można pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yohny Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Parę dni temu dostałeś bana + wróciłeś do grania na serwerze jakieś 10 dni temu. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi