Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na Admina

Udostępnij

Gargamel_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198849116147/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198401445564/

Nick oskarżonego: Smolin 
Opis sytuacji: Dostałem muta na 60 min powód 3 skargi za prowokacje  na mnie chodź nic nie zrobiłem  złośliwe skargi. 
Serwer: Hide and Seek
Dowody: Godz:20:04 Mapa mut  seek_mirage i powód mapa seek_sponge_bob

• Smutne. 1
  • Haha! 4

3 minuty temu, Gargamel_PL napisał:

Po pierwsze naucz się pisać a po drugie jak słuszny jak nic prowokacyjnego nie powiedziałem a grzesiek i reszta jego kolegów na mnie się rzuciła dziękuje to tyle z mojej strony.

po pierwsze nie uzywam polskich znakow bo mieszkam w anglii i mam angielska klawe

A np prowokowales mowiac w sposob:

''Dajcie mu muta''

Edytowane przez swiety
  • Lubię to! 1

Jebał cie pies ogrodnika śmietniku jebany, stary cie jebał pustą butelka od wojaka i ogólnie to chuj ci w dupę cwelasie rudy nie masz kolegów to w necie kozaczysz dziewczynko ktorą ojciec bił po plecach dentką od roweru

- i sram ci na klatę

-kurwiaku z grzywą

-bez talencie totalne

-ogólnie to chuj ci w dupe

- i ojciec cie nie kocha tylko 2 ojciec

Edytowane przez WielkIEJAJA
  • Smutne. 2
  • Haha! 3

brak kultury + spam

Przez NiceOne,

Teraz, WielkIEJAJA napisał:

Jebał cie pies ogrodnika śmietniku jebany, stary cie jebał pustą butelka od wojaka i ogólnie to chuj ci w dupę cwelasie rudy nie masz kolegów to w necie kozaczysz dziewczynko ktorą ojciec bił po plecach dentką od roweru

suszna uwaga

• Lubię to! 1

https://imgur.com/IaWhvfL 

https://imgur.com/e0E73RL

https://imgur.com/bNDrTYt

Proszę jak pięknie mnie obrażają w skargach i nie tylko pozdrawiam.A po drugie powiedziałem daj muta bo grzesiek mnie obrażał a admin nie regował taka właśnie jest administracja na serwerze Hide and seek.

Edytowane przez Gargamel_PL
Bład ortograficzny

11 minut temu, Gargamel_PL napisał:

Po pierwsze naucz się pisać a po drugie jak słuszny jak nic prowokacyjnego nie powiedziałem a grzesiek i reszta jego kolegów na mnie się rzuciła dziękuje to tyle z mojej strony.

Nie dziw się, że ludzie się na ciebie "rzucają" bo bardzo, bardzo często prowokujesz innych, równie często wchodzisz z nimi w dyskusje nawzajem się obrażając, a do tego każdemu uprzykrzasz życie i jesteś konfidentem.

Mute należy ci się czy za tą akcję czy za 1000000 innych za które jeszcze nie dostałeś 

Edytowane przez M1CHU

10 minut temu, WielkIEJAJA napisał:

- i sram ci na klatę

-kurwiaku z grzywą

-bez talencie totalne

-ogólnie to chuj ci w dupe

- i ojciec cie nie kocha tylko 2 ojciec

To się popisałeś inteligencja.

• Smutne. 1

spam

Przez NiceOne,

Rozpiska mapy seek_mirage.
Podaję samą końcówkę mapy, gdyż to tam działa się cała sytuacja z mutem dla Gargamela.

Spoiler

31:00 - Za 5 Kafli dodaję cię na kosie  - Kash [wyłudzanie kredytów]
31:44 - z paszczy Ci je*ie - święty
31:45 - a Ci ch*jem z twarzy i jakoś się [...] - kash
31:57 - bo ten idiota się pruje - kash
32:25 - święty ty też dysponujesz swoją masą.. te 100 kilo [można pod obrazę wrzucić] - Grzesiek
32:26 - bardziej 16 i ulany - Kash
32:55 - ja pierwszy napisałem psie - Kash
33:00 - ja ostatnio [..] a Ciebie przez boisko turlali - Grzesiek
33:20 - Będą muty za słabe dissowanie - smolin [Że co?]
33:55 - Gargamel kaze dać inne mu graczowi muta - smolin nadaje muta Grześkowi na 120 minut bez wcześniejszych ostrzeżeń a słyszał wcześniejsze słowa i wyzywiska innych graczy
34:20 - wiesz co, napisał bym jeb*ć Cię gargamel, ale [..] - zeus
35:10 - [SourceComms++] [FRAGI] smolin: Wyciszono [RAGE] Gargamel™ na 60 minut (powód: prowokacja).

Więc teraz tak przez 2-3 minuty Gargamel ciągle mówił o mutach dla graczy i o pisaniu skarg. Admin smolin mógł tego muta dać na zasadzie nadużywania mikrofonu.
Jedynym problemem, może być brak reakcji admina w stronę wyzwisk na serwerze a nawet napędzanie ich [minuta 33:20].
Możliwe, że były też jakieś słowa na czacie, ale to trzeba wyciągnąć logi z serwera :)

* Rozpiska jest tylko dla UBT, by mieli dostęp do minut, w których działa się cała akcja.
Gracz Gargamel wbił na serwer w minutach 32:00 - 33:00.

Edytowane przez uSzanowankoo
  • Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

Skarga została przyjęta.

Z racji że nikt tego nie rusza wyjaśnię sytuację:

Na pw smolin mi wyjaśnił że podczas grana na serwerze rozmawiał na discordzie i nie ogarniał wszystkiego (na przyszłość nie używaj dsc w czasie grana albo mocno go ścisz)

ps

@ uSzanowankoodzk za rozpisanie

+ nw kto ale zróbcie coś z tymi skargami na jb bo trzeba przekopywać się przez dział (moze oddzielny dział skargi jb)

• Lubię to! 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności