Ciosek Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Typ Grafiki: Avatar Tematyka: Lato/wakacje Wymiary: Takie jak na forum Kolorystyka: Jasna Napis/y: Poproszę o avatar z napisem i bez napisu Inne uwagi: - 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Myślę, że się spodobają. Tylko tak umiem. linki: https://imgur.com/a/HwnTk3H https://imgur.com/a/IsFWCFJ https://imgur.com/a/pKGkXiQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) Może się spodoba https://imgur.com/gallery/sD3eSqT Spoiler Nie dodałem z napisem ponieważ dodałem 1 efekt więc stwierdziłem, że się nie opłaca. ps. prosiłbym o ocenę Edytowane 18 Czerwca 2020 przez Natural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 1 minutę temu, Natural napisał: Może się spodoba https://imgur.com/gallery/sD3eSqT Pokaż ukrytą zawartość prosiłbym o ocenę Napis jest wykonany fajną czcionką jak i kolorem pasującym do tła do mi się podoba ale niestety te palmy nie wygladają zbyt ładnie, czekam na kolejne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 22 minuty temu, kelly napisał: @ kelly Mogłbyś zrobić 'porządek' pomiędzy literami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Nie znam sie zbyt na tym ale tez cos dodam od siebie (wymiary troche nie te) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, GUSTAW napisał: Nie znam sie zbyt na tym ale tez cos dodam od siebie (wymiary troche nie te) Mógłbyś tutaj ten napis przesunąć na poziom wody? I jeśli możesz to trochę go pomniejsz Edytowane 18 Czerwca 2020 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 3 minuty temu, GUSTAW napisał: Powiększ to słońce w prawym górnym rogu i zrób je bardziej 'realne' i jak możesz to powiększ jeszcze trochę ten napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Nie umiem innego słoneczka zrobić ;vv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 13 minut temu, GUSTAW napisał: Nie umiem innego słoneczka zrobić ;vv Jak nie umiesz to je zmniejsz jeszcze i dziękuję za pracę 17 minut temu, kelly napisał: Mozesz przesunąć ten napis niżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 To prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Godzinę temu, kelly napisał: Godzinę temu, GUSTAW napisał: To prosze Dzięki panowie za pracę Proszę jeszcze o nie zamykanie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Poprawiłem pracę Spoiler https://imgur.com/gallery/rMsVOyH Edytowane 19 Czerwca 2020 przez Natural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Dwie propki, wrazie co mam plik .psd więc poprawie. Napis: Spoiler Bez napisu: Spoiler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Ktoś coś jeszcze? ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 12 minut temu, Ciosek napisał: Ktoś coś jeszcze? ;v raczej nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Spoiler Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 W dniu 21.06.2020 o 11:25, Kellow napisał: Dwie propki, wrazie co mam plik .psd więc poprawie. Napis: Pokaż ukrytą zawartość Bez napisu: Pokaż ukrytą zawartość Da radę powiększyć ten napis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 7 godzin temu, Ciosek napisał: Da radę powiększyć ten napis? Spoiler Da tylko wtedy napis nie będzie za barierką, a będzie trochu wychodził :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi