Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Problem VIP

Udostępnij

Koziol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Sprawa wygląda w ten sposób, że od wczorajszych prac na forum jest coś nie tak ze sklepem. Między innymi problem polega na tym, że nie mogę wysłać SMS-a do zakupu VIP-a na serwerze DRV2. Wszystko jest robione poprawnie, ale wiadomość się nie wysyła. Dwa dni temu zakupiłem SuperPremium i nie było żadnego problemu, wszystko działało bez zarzutu. Proszę administrację żeby sprawdziła czy jest rzeczywiście problem "sklepu", czy może mojej sieci komórkowej. Nie chcę wysyłać SMS na inny produkt, żeby po prostu nie stracić pieniędzy, z góry dziękuję za pomoc.

Nick: Koziol

Steam: brak
Usługa: VIP
Data nabycia: (jeśli adekwatne)
Serwer: DrV2

Sposób płatności: SMS

Rodzaj sklepu: Sklep Online
Opis problemu: Witam. Sprawa wygląda w ten sposób, że od wczorajszych prac na forum jest coś nie tak ze sklepem. Między innymi problem polega na tym, że nie mogę wysłać SMS-a do zakupu VIP-a na serwerze DRV2. Wszystko jest robione poprawnie, ale wiadomość się nie wysyła. Dwa dni temu zakupiłem SuperPremium i nie było żadnego problemu, wszystko działało bez zarzutu. Proszę administrację żeby sprawdziła czy jest rzeczywiście problem "sklepu", czy może mojej sieci komórkowej. Nie chcę wysyłać SMS na inny produkt, żeby po prostu nie stracić pieniędzy, z góry dziękuję za pomoc.

Przepraszam nie przeczytałem wcześniej regulaminu 

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności