Koziol Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Witam. Sprawa wygląda w ten sposób, że od wczorajszych prac na forum jest coś nie tak ze sklepem. Między innymi problem polega na tym, że nie mogę wysłać SMS-a do zakupu VIP-a na serwerze DRV2. Wszystko jest robione poprawnie, ale wiadomość się nie wysyła. Dwa dni temu zakupiłem SuperPremium i nie było żadnego problemu, wszystko działało bez zarzutu. Proszę administrację żeby sprawdziła czy jest rzeczywiście problem "sklepu", czy może mojej sieci komórkowej. Nie chcę wysyłać SMS na inny produkt, żeby po prostu nie stracić pieniędzy, z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Nick: Koziol Steam: brak Usługa: VIP Data nabycia: (jeśli adekwatne) Serwer: DrV2 Sposób płatności: SMS Rodzaj sklepu: Sklep Online Opis problemu: Witam. Sprawa wygląda w ten sposób, że od wczorajszych prac na forum jest coś nie tak ze sklepem. Między innymi problem polega na tym, że nie mogę wysłać SMS-a do zakupu VIP-a na serwerze DRV2. Wszystko jest robione poprawnie, ale wiadomość się nie wysyła. Dwa dni temu zakupiłem SuperPremium i nie było żadnego problemu, wszystko działało bez zarzutu. Proszę administrację żeby sprawdziła czy jest rzeczywiście problem "sklepu", czy może mojej sieci komórkowej. Nie chcę wysyłać SMS na inny produkt, żeby po prostu nie stracić pieniędzy, z góry dziękuję za pomoc. Przepraszam nie przeczytałem wcześniej regulaminu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Jeśli nie możesz wysłać SMS'a Premium, to w takim razie zobacz, czy nie masz ich zablokowanych. Jeśli nie wiesz gdzie, skontaktuj się z operatorem. Z naszej strony nie ma żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi