VASSER Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 siema to ja króliczek z servera CS GO Mod cs 1.6 dostałem dzisaj ok 13 bana za powód czity jak byłem czysty potwierdzi wam to moj kolega z ktorym gadałem na discordzie Phoenix <33333 taki ma nick w cs 1.6 csa zakupiłem na steam wiec nie opłacało by mi sie czitowac i i tak nie czitowałem prosze o zdjecie bana dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Zastosuj się do wzoru, bo nie podałeś wszystkich wiadomości. Spoiler Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick admina:(od którego dostałeś admina) Długość bana:(Czas bana) Data i godzina:(dostania bana) Powód bana:(podany przez admina) Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShizeR Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Dodaj ss'y a nie piszesz bo możesz nas okłamywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Brak wzoru. Zastosuj się do wzoru, który podał @ raveN. Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi