MiczuMily Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zauważyłem, że gracze ciągle wchodzą i wychodzą z serwera np 5 razy z rzędu w kilka sekund. W ten sposób dostają ciągle kredyty zamiast jak to jest ustawione co 2 min około. Z tego co wiem to da się z tego bardzo dużo wyciągnąć tym bardziej jak ktoś gra w nocy. Niestety nie wiem w jaki sposób to dokładnie działa lecz myślę, że to jakaś luka w pluginie. Może to też wystąpić na innych serwerach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Wprowadziłem drobną zmianę w mechanice cyklicznego przyznawania kredytów. Błąd nie powinien już występować. Póki co wgrałem na DR1, DR2 nową wersję, jednak nie przewiduję żadnych problemów i wgram stopniowo też na inne serwery, gdy będzie mniej osób grać. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi