Matiees Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Nick: .:Mateusz:. Nick oskarżonego: Elo Benc Opis sytuacji: Hmm wbiłem na konto .:Mateusz:. oczywiście on na to zezwolił. Jestem w terro i dostaje bana za: Reason ' ' Serwer: dr v2 1.6 Dowody: @AleBoombah20 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Now Way. [AMXBans] There are 58 minutes and 45 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : . : Mateusz : . [AMXBans] Reason : ' ' [AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1471939610 ' [AMXBans] Your IP : Blured [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NowWay Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Nie dostałeś bana za nic dostałeś go za podszywanie się pod kogoś innego akurat byłem wtedy z mateuszem na ts i powiedział mi że to nie jest on a powód bana jest taki bo przez przypadek nacisnełem enter. Pozdrawiam Nick: Now Way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 10 Czerwca 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) 13 minut temu, NowWay napisał: Nie dostałeś bana za nic dostałeś go za podszywanie się pod kogoś innego akurat byłem wtedy z mateuszem na ts i powiedział mi że to nie jest on a powód bana jest taki bo przez przypadek nacisnełem enter. Pozdrawiam Nick: Now Way Twój znajomy też ma nick z ".:"? Jeśli tak @Matieesto ban jest jak najbardziej słuszny, chociaż rzeczywiście brakuje powodu, co może być mylące. Jeśli natomiast twój znajomy @ NowWay ma nick bez ".:" to ban jest niesłuszny, powiedzmy sobie szczerze, imiona są bardzo popularnymi nickami. Wydaje mi się również, że zanim da się bana za nick, najpierw powinien pójść kick (to wynika z taryfikatora) Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Tomgra 1 spam, skarga Ciebie nie dotyczy i nic do niej nie wnosisz Przez NiceOne, 10 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejEk Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 15 minut temu, NowWay napisał: Nie dostałeś bana za nic dostałeś go za podszywanie się pod kogoś innego akurat byłem wtedy z mateuszem na ts i powiedział mi że to nie jest on a powód bana jest taki bo przez przypadek nacisnełem enter. Pozdrawiam Nick: Now Way Prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleBoombah20 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 przepraszam bardzo ale ja nic w tej sprawie nei wiem , to sie dzis stalo wogle a now way XD dobry adm , a mati neich sobie zmieni haslo , i ziomeczku skoro jestes na czyims nicu to odwolanie od bana nie ma sensu bo wlasciciel nicku moze powiedizec lub napisac do adm zeby zbanowal jego nick dla beki za podszywke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 @ NowWaydostałeś ostrzeżenie już, jakiekolwiek niestosowanie się do regulaminu z twojej strony będzie się równało z utratą uprawnień, dobry 1 dzień z twojej strony... jak chcesz zostać na randze to radzę się już zachowywać i STOSOWAĆ DO REGULAMINU ORAZ TARYFIKATORA Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi