Gniewko Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Link do steam: - Link do steam oskarżonego: 3 linki bez sensu Nick oskarżonego: całe Ubt Opis sytuacji: No to może zacznijmy od tego po co jest ubt ? Ubt czyli unban team służy do rozpisywania skarg i nadawania kar są 4 sloty/miejsca jak można zobaczyć od pewnego czasu szanowne ubt śpi jedyny ciosek próbuje wszystko brać na siebie no i po szybkiej rekrutacji frosztji Ale do niego nie mam pretensji bo ma nieobecność, jeżeli mogę zapytać gdzie jest Pan Dover? I jeszcze jedna osoba? 1 skarga na tydzień no nie przesadzajmy A takie wymówki że się nie ma czasu lub ciężko rozpisać demko są zbędne może odrazu rezygnacja? To tak jak ja bym powiedział o adminie Ale Nie powiem bo wiem na co się pisałem jak skladalem podanie na ciężką sytuację jb I myślę że daje radę A takie ubt podania są pod kolorek czy pod pracę? To tyle odemnie może wkoncu ubt zacznie regularnie pracować... Serwer: Forum Dowody: leżące skargi lub odrzucone. 3 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Żeby właściciel sieci nie musiał później szukać u mnie wszystkich linków sam je tu podeslę Moja nieobecność zaczęła się 25-05 a zakończyła się 08-06 Spoiler Skargi które rozpatrzyłem podczas tej nieobecności lub po nieobecności 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Wrzuciłem zapytania do bazy. Wyniki dotyczą ilości tematów, w których napisany był przynajmniej jeden post przez daną osobę. Wiem, że nie zawsze można sprawdzać "na ilość", jednak biorąc pod uwagę fakt, że @ Dovernie zgłosił żadnej nieobecności pozostaje niestety degradacja. Skarga została przyjęta. 6 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi