Wisieneczka Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Aby zrobić własne tło na początku trzeba pobrać tło swojej ulubionej drużyny esportowej Link do loga drużyn na tło: https://drive.google.com/drive/folders/18pp22TznpFoe8PlzvOmaxdFq2d673PNC Pobieramy swoje ulubione tło klikając lewym na folder drużyny, następnie otwieramy kolejno eksplorator plików, przechodzimy do folderu Steam,steamapps,common,Counter Strike, csgo,panorama,videos i w ten folder wrzucamy 3 pliki z folderu swojej ulubionej drużyny (WAŻNE) CS musi być wyłączony i po wrzuceniu odpalamy CS i cieszymy się nową panoramą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Brzydko napisane, nie estetycznie Nie/ przed chwilą kolejnego warna dostałeś XD Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Średnie - Edytowane 9 Czerwca 2020 przez kelly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Taki o poradnik. Następnym razem się bardziej postaraj. - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Słaby ten poradnik - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 nie czytelne - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Nie mam ulubionej drużyny [bo mnie to nie interesuje] to co ja mam zrobić przez to? :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 średni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi