Wisieneczka Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Poradnik na nie wczytywanie się skinów -Wyłącz cs go -Wejdź kolejno w eksplorator plików | ten komputer | dysk C | Steam Następnie wyszukujemy w tym folderze pliki video.txt Usuwamy dwa pliki : video.txt zawierający 89B i plik który zawiera 7,27kB następnie zamykamy folder, otwieramy okno steam, robimy spójność plików po spójności instalują nam się dane elementy , odpalamy cs:go Cieszymy się skinami na serwerach społeczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Najszybszy sposób na nie w czytaniu skinów - odinstaluj csa i zainstaluj ponownie. Taki meh ten poradnik na szybko pisany - Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Ale krytycy (Zastępcy magdy gessler) +++++++++++++ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0nk Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aliq Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 nie wiem, szczerze mowiac to mi sie podoba +jest wyjasnione normalnie +krotko +bez jakiegos giga dziwnego i dlugiego wstepu no i ogolnie to mi sie podoba, jakbym mial jakis problem z nieladowaniem sie skinow to i tak bym nie szukal na forum, tylko w internecie, ale ogolnie jest okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 + gosciu taki koks ja takie cos mialem i gowno nie dzialalo xd dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 +- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi