MaXiKiNg Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nick: MaXiKiNg Usługa: Terminator Super Premium Data nabycia: 2019-02-09 Serwer: Deathrun v2 cs 1.6 Opis problemu: Znajomy kupił mi klasę premium podał kod wpisywałem 3 razy on też wpisywał i pisze nam że kod jest nie prawidłowy jeśli potrzeba to dam wycinek z zapłaty Kwota: 20,00 zł Twój unikalny kod zwrotny to: nie będę podawał kodu z tego powodu że ktoś może go użyć i będę stratny mogę podać tylko pw. prosiłbym o jak najszybsze rozwiązanie tego bo muszę mu jeszcze oddać kasę i chciałbym sobie bardzo pograć terminatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Problem już rozwiązany na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi