MaXiKiNg Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 witam serdecznie chciałbym się zapytać dlaczego nie otrzymałem Klasy Terminator Super Premium na 30 Dni znajomy kupił przelewem bo mam mu teraz oddać kasę kupił mi i już czekam około 15 minut a nadal nie dostałem klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaXiKiNg Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) można temat zamknąć już jest wszystko rozwiązane Edytowane 9 Lutego 2019 przez MaXiKiNg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaXiKiNg Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 jednak nadal nie mam klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi