Kopek Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Mój nick:♛Kopek♛ Arenaskilla.pl Nick Oskarżonego:✔ENAPOKAZ✔ Wbiłem na serwer przywitałem sie i napisałem ,,Jebać ten serwer'' (Miałem takiego binda) Zamiast upomnienia lub gaga dostałem odrazu bana na 30 minut Dowody: Mapa: deathrun_zerochance_sn godzina 9:18 Edytowane 9 Lutego 2019 przez ♛Kopek♛ Arenaskilla.pl zła godzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jak twoje przywitanie to "spierdalaj" to dobre pozatem wczoraj bez ostrzeżenia dałeś dla lol XD brawo muta na 12h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 enaapokaz on dostał 3 ostrzeżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Każdy na serwerze zna Cię z twojego wulgarnego i drastycznego zachowania, wystarczy tylko wejść w SourceBans i zobaczyć twoją historię (na SID). Sam się przyznałeś, że miałeś na to binda, więc to mogło się powtórzyć niejednokrotnie. ENAPOKAZ, następnym razem dawaj ostrzeżenie przed nadaniem bana, krótszego niż 3h. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi