Dav Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Link do Profilu steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198410122990/ Link do profilu steam oskarżonego : https://steamcommunity.com/profiles/76561199036330913 Powód : Adiboo dał mi muta za wyzywanie się z graczem maciekhowel ja dostałem tego muta a on nie. Według mnie ja i on powinniśmy dostać muta ponieważ i ja go wyzywałem i on mnie według mnie to jest fawora. Dowód : Demko Czas: wszystko działo się około godziny 18:00 na mapie snow_dream_shpdr2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiboo9 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Po pierwsze dałem ci gaga bo obrażałeś i prowokowałeś co jest napisane w logach. Po drugie na 3 mapy temu dałem ci bana na 30 min za skracanie. Po trzecie nie dałem mu muta ponieważ ty go zacząłeś wyzywać i prowokować pisaniem " miałeś wyjść 3 mapy temu" , "czemu nadal nie wyszedłeś". tyle ode mnie zostawiam dla @ Kapi. miłego dnia!!! Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Adiboo9 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Po pierwsze : dostałem bana za utrudnianie pracy admina a nie za skracanie po drugie : oglądnij sobie demko i zobacz kto pierwszy zaczął wyzywać Po trzecie : jeszcze mnie prowokowałeś żebym pisał tą skarge 2 usuwam cytat Przez NiceOne, 5 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiboo9 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Akurat z 1 się zgadzam bo to prawda ale to ty 1 zacząłeś prowokować bo powiedział że wyjdzie i ty go wtedy zacząłeś prowokować co do trzeciego powiedziałem tylko że możesz napisać bo pisałeś na vip chacie że pozwolę że zacytuję " idę pisać skarge " 2 1 już napisałeś wyżej co miałeś do powiedzenia, czekaj na werdykt Kapiego i nie pisz postów które nic nowego nie wnoszą albo tych które są bezsensowne Przez NiceOne, 5 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi