noobek Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nick:noobek Nick admina:Drix Długość bana:2h Data i godzina:12:55 Powód bana:,,reklama'' Mapa:ba_jail_minecraft serwer jailbreak Witam,dostałem niesłusznego bana za ,,reklamowanie'' za napisanie na czacie valium.pl co jest jakims nieporozumieniem bo pytalem sie typa czy jest z serwera valium.pl(napisałem to tylko raz) z metina wiec nie rozumiem co ja kurwa reklamuje,jakbym napisał youtube.com tez bym dostał bana? valium nie jest w zaden sposob zwiazany kurwa z cs go wiec jak mialobyto zaszkodzic serwerowi? nie rozumiem wcale toku myślenia chłopa co dawał tego bana naprawde,napisałem to tylko raz. reklamowanie to by było jakbym reklamował inny serwer wklejając ip lub link na czacie kilkukrotnie ale nie kurwa raz i to jakis serwer metina randomowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nie widziałem ze pisałeś z kims pisałeś , myślałem ze to reklama dostałeś unbana do zamknięcia / przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Gracz ma ub @ Moderatorclose PS silence 10min do nadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi