es3tag Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Nick: ViPeR*PrO Wiek: 15 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: ponieważ uważam że jestem odpowiedzialny mam dużo czasu na pomaganie na serwerze ( już kiedyś miałem administrator na arenieskilla ) itp. Doświadczenie o administracji ; Już kiedyś byłem adminem na serwerze arenie skila , znam dużo komend itp. menu admina . Jak długo gram w CS:GO?: na nowym kącie mam aktualnie 175h a na starym miałem 700. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10.00 - 12.00 i 17.00 - 20.00 Link GT: Nie ogarniam tego sr Znajomość SM: (3-5) Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199056031475/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Nick: ViPeR*PrO Wiek: 15 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Niestety, nie spełniasz wymagań (brak GT, zerowa aktywność) Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi