NiceOne Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Nick: Nice One Wiek: 22 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Co tu dużo pisać xD nigdy adminem na DR w GO nie byłem ale zasady praktycznie identyczne jak w 1.6 na którym admina miałem wielokrotnie, jako że od ostatniego czasu trochę czasu zacząłem tam spędzać to postanowiłem napisać podanko. Relacje z graczami mam raczej w porządeczku więc też na plusik Doświadczenie w adminowaniu: Myślę że dobre, zasady itp z 1.6 mam w małym palcu, większość przekłada się na cs go Jak długo gram w CS:GO?: Półtora roku będzie W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W tygodniu od popołudnia, w weekendy więcej to oczywiste Link GT: Aktualny, inny, inny Znajomość SM: 3-4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/najslan/ Mikrofon: Jup ale takie 4/10, na dniach słuchawy wlatują i powinno być ideolo Mutacja głosu: nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: wiadomka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Tak +wiek +aktywnosc +sm +doswiadczenie +zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 tak aktywnosc+ wiek++ doświadcznie+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Tak +Przyjazny +Wiek +doświadczenie +zachowanie +Pozytywna osóbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi