MEFEDRON Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Witam Nick: (SPZ) Piotruś ArenaSkilla.pl Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Na Deathrun'ie bardzo często nie ma admina na serwerze, a gracze łamią regulamin jak tylko można, a ja chciał bym temu zapobiec. Doświadczenie w adminowaniu: Doświadczenie w adminowaniu jest, ponieważ już miałem admina na tym serwerze Jak długo gram w CS:GO? : W Counter strike'a gram już około 4 lat (nie jest to moje pierwsze konto) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:Na serwerze najczęściej gram w godzinach 10:00-16:00 i 20-2 Link GT:https://www.gametracker.com/player/[SPZ] Piotruś ArenaSkilla.pl/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM: 3/10 ale się uczę Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198978906499/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Miałeś może admina ale po jakimś czasie w ogóle nie wbijałeś na serwer. -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 +doświadczenie +wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Zachowanie - Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 -zachowanie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Nie -zachowanie 1 godzinę temu, Asko napisał: Miałeś może admina ale po jakimś czasie w ogóle nie wbijałeś na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEFEDRON Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 1 godzinę temu, Asko napisał: Miałeś może admina ale po jakimś czasie w ogóle nie wbijałeś na serwer. -zachowanie Wiem nie miałem czasu na dr ale teraz będę grał codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-I-C-H-A-L Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 -zachowanie -gdy miałeś admina nie szło ci najlepiej... -aktywność Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Na nie -zachowanie na jb -gt -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 8 godzin temu, mondej napisał: Nie -zachowanie niezły z ciebie hipokryta na tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Nie -zachowanie -poprzednio olałeś admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiboo9 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 na nie -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi