RuteK Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Link do steam: Podany mam w profilu. Link do steam oskarżonego: : Nie mam Nick oskarżonego: RUSH Opis sytuacji: : Rush od 2-3 tygodni nie daje oznak życia nawet na forum, Nie robi głosowań, Ostatnia wizyta na forum w poniedziałek. Na serwerze widziany był ponad trzy tygodnie temu. Nieobecność skończyła mu się 9 dni temu, a mimo tego na serwerze jeszcze nie był widziany. Admini się wykruszyli, gracze się skarżą na niego. RUSH jeśli to czytasz to wiedz, że ja nic do ciebie nie mam i nie pisze tego specjalnie tylko trzeba kogoś kto ogarnie serwer. Rozumiem, jeśli nie masz czasu, pracujesz, ale w takim razie po co trzymasz rangę. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) ONLY MIRAGE Dowody: gametracker, profil, 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi