Studziak Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Nick: Prawnik Studziak Nick oskarżonego: Weariful Opis sytuacji: pan oskarżony był w ct. Po pierwszej rundzie miałem życzenie (dokładnie 2 runda) powiedziałem, żeby w następnej możliwej rundzie było hebattle. W następnej rundzie również miałem życzenie i powiedziałem mu żeby policzył do 1000 poczym zlitowałem się nad nim i powiedziałem że do 500. Pan oskarżony liczył jedną liczbę na minutę i powiedział że liczy swoim tempem (runda 3). Powiedziałem mu że jeżeli będzie liczył całą mapę to nie będzie mojego życzenia z 2 rundy czyli hebattle i będzie to niewykonywania życzenia, również jakby nie doliczył do tego końca mapy. Po tych słowach zabił się na życzeniu, czyli przy tym liczeniu Dowody: demko z mapy jb_spy_vs_spy_beta7 godzina ok.12:00 Świadkowie @ToNieJa@kolednik33 Edytowane 8 Lutego 2019 przez Studziak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Nie chcący spadłem i dlatego zginąłem. A liczyć to liczyłem, ale tak jak już mówiłem swoim tempem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Chciałbym dodać że odpalił zabawę, gdy inny ct zabił więźnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 3 minuty temu, Studziak napisał: Chciałbym dodać że odpalił zabawę, gdy inny ct zabił więźnia Z tym się zgodzę bo nie zauważyłem, że kolega z ct zabił więźnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Weariful - ctban 240 min przedłużanie mapy przez 6 min. Studziak - Nie dawaj następnym razem takiego życzenia, Chociaż nie jest to zabronione. Ale to strasznie przedłuża rozgrywkę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 8 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi