swiety Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Nick: swiety wiek: 16 mam Dlaczego ja mam otrzymac admina: Poniewaz jestem odpowiedialny, uczciwy I takze jestem mila osoba Doswiatczenie w adminowaniu: jakies tam mam Jak dlugo gram w cska: 1 rok W ktorych godzinach gram na serwerze: 18-22 Mikrofon: tak Czy przeczytales regulamin serwara: tak Kontakt preferuje: steam Znajomosc sm: tak 3/10 Regulamin; przeczytalem Mutacja: tak srednio Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/185.30.124.110:30040/top_players/?query=swiety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) Ty podałeś link reszty innych linków, nie będziemy sprawdzali każdego z osobna + Twoje podanie sprzed miesiąca, dziwnym trafem pisząc to podanie jesteś starszy o 3 lata Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi