RuteK Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Typ Grafiki: Banner Tematyka: Proponuję sport połączony z cs go, ale liczę na kreatywność, coś ciekawego bo to jednak będzie ważna grafika. Wymiary: Takie jak bannery na forum np. Pod ostrzałem Kolorystyka: obojętnie Napis/y: Typer gdzieś mniejszym drukiem pod spodem ArenaSkilla.pl Inne uwagi: Brak, tylko liczę na coś fajnego i ładnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 @ KDAGN @ Dominika Liczę na pracę od każdego grafika to wybierzemy najlepszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Spoiler Kiedys się robiło coś z fify i zostało kilka renderów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Zrobiony z nudów na matmie heh Spoiler Mam zapisane więc jak trzeba to mogę coś zedytować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Dodałem ankietę, ale to nie znaczy że temat już zamknięty, jak ktoś wykona to wrzucajcie tutaj, moderatorów proszę o nie zamykanie tematu dopóki nie upłynie regulaminowy czas nieaktywności w tym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi