zimekkk Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Nick: zimeK Nick admina: @ ZieLa Długość bana: Pernamentny Data i godzina: 2020-05-27 16:18 Serwer: Retake 3 Powód bana: Wh Mapa: Overpass Dałem sobie w monsterze smoke, strzelalem przez niego prawie cale fullauto i trafiłem akurat admina w głowe, po czym stwierdził że mam wh i mnie zbanował. Gram na tym serwerze juz troche czasu , i chcialbym dalej dlatego prosze o ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Nie zbanowałem cię od razu po tym jak mnie zabiłeś, tylko poszedłem na specta na ukryciu i cię obserwowałem. Overpass 2020-05-27 16:18 3:03 widać i słychać, że mnie nie słychać po czym jak się zbliżyłem to zacząłeś pruć spraya na monstera przez smokea, flick idealnie we mnie. 4:40 smoke na monster i to samo co wcześniej - idealny flick i spray w gościa na monsterze, którego nie było słychać gdzie poszedł To wyglądało jakbyś nawet się zbytnio z tym nie krył Faktycznie może zbyt pochopny ban, nie sądziłem, że ktoś może mieć tyle szczęścia w 2 minuty jak na to jak często ktoś tu czituje UNBANED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi