RoyaLL Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Typ Grafiki: Sygnatura Tematyka: Shape header / Cs Wymiary: Takie jak na starej sygnaturze Kolorystyka: Niebieski, coś w kolorach mojego avatara 😜 Napis/y: RoyaLL Inne uwagi: Coś w stylu starej sygnatury // Oczywiście bez napisu bożego admin jb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) Spoiler Hi Spoiler Boi Spoiler Trzymaj Spoiler 4 wersje kolorystyczne Edytowane 27 Maja 2020 przez KDAGN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 @ KDAGN "Kolorystyka: Niebieski, coś w kolorach mojego avatara" Mam nadzieje, że masz to zapisane i dasz rade to zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 to oczywiście nie moja praca ale wrzucam bo @RoyaLLpłacze na CB 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi