Nacpany_Lisek Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/0195235/ link do profilu oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/IGonnaHitYa Nick oskarżonego: @ IGonnaHitYa Opis sytuacji: gram sobie i zmieniam nick na KUT*S KOZŁA dostałem 1. ostrzeżenie to powiedziałem że jest cenzura dostałem 2. ostrzeżenie to zmieniłem nazwe na C**J KOZŁA i dostałem perm bana za "? 5 zmien ten nick" i dostałem unbana jak wbiłem ponownie dostałem bana na 15 min za "zmien nick" dowody: demko oraz SourceBans Czas: (perm) 23.32 (ban na 15 min) 23.38 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) +gracz Bartek na mnie kampił dostał na mapie dostał 5 ostrzeżeń i bana nie dostał a ja dostałem 2 i dostałem perma + ban na 15 min + admin się wytłumaczył że tego nie widział a cały serwer mu to mówił FAWORA dowody: demko czas: około 00.00 Edytowane 24 Maja 2020 przez Trol_Psychol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Ziomek , sam się wyjaśniłeś w tej skardze... dostałeś dwa ostrzeżenia poprzez kick'a ,bana na 5 min potem 15 , tego perma zdjąłem po 5 minutach Co do drugiej sytuacji "2. Nigdy nie wierz na słowo graczom na serwerze. Zawsze bądź świadkiem/miej dowody złamania przez kogoś regulaminu przed nadaniem bana." Skoro admin nie widział tego na własne oczy to nie nada bana , w obawie przed niesłusznym banem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Nie widzę zastrzeżeń w postępowaniu admina, odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 (edytowane) 8:55 Nać**pany Lisek zmienia nick na KUT*S KOZŁA Następnie wychodzi z serwera i ponownie wchodzi 9:45 Oskarżony dostaje kicka 10:00 Wchodzi zdenerwowany ze slowami, że jest to zacenzurowane Dostaje następne ostrzeżenie w postaci kicka 10:40 Wraca ponownie jednak teraz z zmienionym nickiem na C**J KOZŁA 10:55 Dostaje bana. Admin postąpił prawidłowo w tej sytuacji, to że nick jest zacenzurowany nick nie zmienia. Pomyłka z nadaniem permbana może się zdarzyć każdemu. Edytowane 30 Maja 2020 przez Dover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi