kanzeyo Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198921054668 Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198992700251 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Amwir Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Czy zasługuje na bana? nie powiedziałbym, mute bylby wystarczający. Napisałem na czacie "ez" po raz drugi i nasz świetny admin @ ZieLa mi dał gaga, no i słusznie. Lecz osoba oskarzona (Amwir) wcześniej mnie obrażała, jest toxiciem i obyło się bez kary - albo admin nie słyszał tego, albo bawi się w kolesiostwo. Nawet nie dostałem żadnego ostrzeżenia tylko z górki gaga za "PROWOKACJE" + dopiski na czacie od innych graczy typu "jebie konfiturą" Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) 1v1 Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) Demko oczywiście, ale jest po 2/3 godzinach. Edytowane 23 Maja 2020 przez kanzeyo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 1. Dostałeś wcześniej ostrzeżenie na czacie ode mnie "@ez, łatwo=prowokacja=mute" 2. Gdy wbiłem na serwer nie słyszałem, żeby awmir wyzywał, nadużywał mikro, ostrzegłem go. 3. Nie można powiedzieć "j**ie konfiturą" ? 4. Na kogo składasz skargę? 5. O której godzinie to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 §8. Skargi bez jakichkolwiek dowodów zostają zamykane, a autorzy otrzymają Ostrzeżenie. §5.2. Jeżeli dowodem jest demo z GOTV/HLTV, należy podać przybliżony czas gry oskarżonego. Rozumie się przez to rundy zdarzenia lub przedział czasowy. przeczytaj regulamin na 2 raz i nie składaj skarg w których nie wiadomo o co chodzi, "demko będzie za 2/3h" to nie dowód, kolejna taka skarga = warn Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi