Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na PrądoJeb i Afk

Udostępnij

Gargamel_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198849116147/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198243762564,https://steamcommunity.com/profiles/76561198895294231
Nick oskarżonego: @ PradoJebi@ afk
Opis sytuacji: Przypadek 1:Admin afk uciekł przed kilem wskakując do txt Przypadek 2:Admin Prądojeb zaśmiał się czy mam taki sam nos jak klamka od zachrysti.
Serwer: Hide and seek
Dowody: Mapa: seek_mirage     Godz:Koło 11:14 i 11:34

• Lubię to! 2
  • Haha! 4

54 minuty temu, Gargamel_PL napisał:

1:Admin afk uciekł przed kilem wskakując do txt Przypadek

przepraszam bardzo ale w regulaminie nic nie ma na temat ban za ucieczki przed killem przez wchodzenie na txt jest tylko o tym że nie wolno wpisywać retry przy ucieczce przed killem

• Smutne. 2
  • Haha! 2

Rozpiska mapy:

02:10-02:15 gargamel mowi do Prądo "cześć maruda parę razy"
02:20 gargamel "maruda się coś nie odzywa"
(dla mnie to nie jest prowokacja ale wypisałem)

12:00 gdy gargamel znajduje admina afk ten wchodzi specjalnie  w strefę txt która zabija
13:15 gracz GRZ3S13K specjalnie beka do mikrofonu gdy admini rozmawiają
24:02 admin normal niesłusznie upina gracza GRZ3S13K o nadużywanie mikrofonu,  podawał on tylko informacje dla drużyny szukających(szukał w tym momencie)
30:29 admin Prądo "gargamel w tej bajce ten gargamel ma nos jak klamka od zakrystii ty też taki masz?"
Dla mnie to głupi żart ale dla gargamela to obraz więc.
To tyle z tej mapy.

Kary i adminów zostawiam @ DOMINO

Edytowane przez frosztj
  • Lubię to! 3
  • WOW MEGA! 1

19 godzin temu, afk napisał:

przepraszam bardzo ale w regulaminie nic nie ma na temat ban za ucieczki przed killem przez wchodzenie na txt jest tylko o tym że nie wolno wpisywać retry przy ucieczce przed killem

chłopie jesteś adminem i uciekasz na txt jaki ty dajesz przykład graczom? ciągle łamiesz regulamin... miałeś już ostrzeżenie od Domino po ostatniej skardze teraz powinien cie sie należeć degrad...

• Lubię to! 3
spam? Nie wypowiadaj się w tematach które Cie nie dotyczą jeżeli nie masz nic nowego do przekazania w sprawie. O tym czy admin zostanie zdegradowany czy nie to decydują rangi wyższe.

Przez NiceOne,

Odnosnie admina @ afk: Nie ma JESZCZE  punktu w regulaminie zabraniającego "zabijania" się przez wchodzenie do zakazanych stref więc admin nie zrobił nic "zakazanego"

Dodam że strefy nie zawsze zabijają za chęć wejścia na txt i są niedokładne co powoduje że czasami gracze od nich giną "bez powodu" (jeżeli jestem na serwerze to staram się poprawić te strefy aby następnym razem działała w prawidłowym miejscu"

Odnośnie admina @ PradoJeb: Wielokrotnie powtarzałem na serwerze aby mimo tego że gracze spędzają ze sobą sporo czasu zachowywali dystans do graczy. Tak więc @ PradoJeb następnym razem pamiętaj o tym aby przypadkiem nie obrażać innych graczy. (nawet jeżeli twoim zdaniem dane zdanie raczej nie jest obraźliwe lepiej zachowaj je dla siebie)

Skarga została przyjęta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności