Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga Jailbreak

Udostępnij

karavayyy

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561199042792866/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/kinderking4/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) kinder.king tm
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Na serwerze jailbreak o godzinie 16:21 kinder zrobil na mnie i na jednej osobie freekilla w sposob taki, że dał nam rozkazy takie jak: "Idziecie za mną do mojego odwołania" namalował marker nie udalismy się na ten marker i szlismy za nim. W pewnym momenice zatrzymał się i my również po czym zabił nas mówiąc, że mielismy isc za nim do jego odwołania. Pomimo tego, że mówilismy mu, że nie mogl nas zabic bo musielismy zachować bezpieczną odległosc on tego nie zrozumial nie przeprosil nas za to ani nie dał zadnej zabawy
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Jailbreak
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) 16:21 jb_clouds_final5 

• Smutne. 1
  • Haha! 1

Po pierwsze jak byś nie wiedział to wykonuje się polecenia "WARDENA" 

po drugie inny ct powiedział stop ty i inna osoba się zatrzymałeś wiec miałem prawo cie zabić "chdzenie do odwołania było" a to że jak byś do mnie podszedł to byś mnie mógł zabić ale z tego że się zatrzymałeś mogłem cie zabić 

Skarga jest nie potrzebna!! 

Nie będę się z tobą klocil płaczesz o każdego fk brakuje jeszcze tego żebyś pisał skargę za każdego fk 

Jeszcze jedna rzecz tak czy Siak piszesz skargę za 1fk😆😆

Beka z typa czekam aż wypowiedzą się gracze 

Edytowane przez kinderking

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności