mondej Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Nick: mondejWiek: 15 latDlaczego ja mam otrzymać admina?: gram sobie teraz nawet często na arenkach i mi się fajnie gra tylko czasem jest dużo osób toksycznych które wyzywają się nawzajem itp. chciałbym pomóc i zwalczyć to l chciałbym też pomagać ludziom jak by mieli jakieś wątpliwości itp.Doświadczenie w adminowaniu: miałem kiedyś admina na innym serwerze społecznościowym a tak to mam admina już więcej niż miesiąc na drv2Jak długo gram w CS:GO?: 4/5 lat 1,561hW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zależy od wolngo czasu kiedy mam lekcje itp. ale przeważnie 15:00-20:00 20:00-03:00 (zależnie od dnia)Link GT: *KLIK*Znajomość SM: 3/10Link do profilu Steam: *KLIK*Mikrofon: tak Mutacja głosu: jestem w trakcie przechodzenia mutacji(czyli obecnie nie)Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Aktywność Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi