Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Faworyzacja i liczne prowokacje admina

Udostępnij

Ciosek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: 

Link do steam oskarżonego: 

Nick oskarżonego: Bravooo
Opis sytuacji: 

Nie wiem dokładnie o co poszło ale gracz o nicku Dav wyszedł/został wyrzucony z gangu gracza bravooo i gdy tylko wbiłem na serwer słyszałem liczne prowokacje od admina Bravooo skierowane do Dava "Dawajcie wszyscy focusujemy dava", "dawajcie focus na dava" itp. 

Przez całą mapę gracz o nicku No cóż lepszy także prowokował Dava podobnymi odzywkami i gdy już tak sobie coś gadał przez jakiś okres czasu (nadużywaie mikrofonu bez mutacji) zrobił "auuuuuu". Wtedy zgłosiłem go za nadużywanie mikrofonu i admin stwierdził że to nie jest nadużywanie i że ma mutacje. Napisałem że jej nie ma a Bravooo zaczął wtedy gadać "Pisz skargę" mówiąc że głos gracza no cóż lepszy nie piszczy, owszem nie piszczy ale dalej nie ma mutacji i nie może nadużywać mikrofonu. Admin zamiast spróbować wyjaśnić konflikt znowu powiedział do mnie "Pisz skargę" "Kup mikrofon i wtedy możemy pogadać"
Serwer: DeathRun v1 
Dowody: Demko z mapy deathrun_cartoon z godziny około 20:50

• Smutne. 1

Otóż mój kolego drogi powiedziałem że dla mnie bo cóż lepszy ma mutacja i jeżeli uważasz że nie i że nadużywał i że nie dałem mu muta ogólnie za to ze nadużywaj a według cb nadużywał to pisz skarge 2 sprawa mówić Focus dava i Focusujemy Dava w żadnej sposób nie prowokuje nikogo i nie uważam żeby była to prowokacja sprawa kolejna że po informacji od ferbera ze ma nie nadużywać no cóż lepszy nie mówił już nic więc jaki konflikt miałem łagodzić powiedziałem 2 raz pisz skarge w sytuacji gdzie Dav powiedział ze prowokowałem go bo powiedziałem coś do dava nie do końca pamiętam co więc również powiedziałem mu żeby pisał skarge akurat z tym mikrofonem ze kup mikrofon to pogadamy faktycznie źle zrobiłem ponieważ poniosły mnie emocje ponieważ nie uważałem że powiedzenie auuu jest nadużywaniem mikrofonu bo głównie o to sytuację poszło i po tym dostał zgłoszenie więc uważam że niepotrzebnie powiedziałem że pogadamy jeżeli kupisz mikrofon i mogło cie to sprowokować oraz dałem troszke ponieść się emocją i za to przepraszam poprostu chciałem wyjaśnić sprawę dlaczego nie dałem muta No cóż lepszemu i dlaczego uważam ze nie nadużywał. 

Edytowane przez Bravooo
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności