Ciosek Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Link do steam: Spoiler https://steamcommunity.com/id/Ciosek/ Link do steam oskarżonego: Spoiler https://steamcommunity.com/profiles/76561198271502501/ Nick oskarżonego: Bravooo Opis sytuacji: Nie wiem dokładnie o co poszło ale gracz o nicku Dav wyszedł/został wyrzucony z gangu gracza bravooo i gdy tylko wbiłem na serwer słyszałem liczne prowokacje od admina Bravooo skierowane do Dava "Dawajcie wszyscy focusujemy dava", "dawajcie focus na dava" itp. Przez całą mapę gracz o nicku No cóż lepszy także prowokował Dava podobnymi odzywkami i gdy już tak sobie coś gadał przez jakiś okres czasu (nadużywaie mikrofonu bez mutacji) zrobił "auuuuuu". Wtedy zgłosiłem go za nadużywanie mikrofonu i admin stwierdził że to nie jest nadużywanie i że ma mutacje. Napisałem że jej nie ma a Bravooo zaczął wtedy gadać "Pisz skargę" mówiąc że głos gracza no cóż lepszy nie piszczy, owszem nie piszczy ale dalej nie ma mutacji i nie może nadużywać mikrofonu. Admin zamiast spróbować wyjaśnić konflikt znowu powiedział do mnie "Pisz skargę" "Kup mikrofon i wtedy możemy pogadać" Serwer: DeathRun v1 Dowody: Demko z mapy deathrun_cartoon z godziny około 20:50 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bravooo Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) Otóż mój kolego drogi powiedziałem że dla mnie bo cóż lepszy ma mutacja i jeżeli uważasz że nie i że nadużywał i że nie dałem mu muta ogólnie za to ze nadużywaj a według cb nadużywał to pisz skarge 2 sprawa mówić Focus dava i Focusujemy Dava w żadnej sposób nie prowokuje nikogo i nie uważam żeby była to prowokacja sprawa kolejna że po informacji od ferbera ze ma nie nadużywać no cóż lepszy nie mówił już nic więc jaki konflikt miałem łagodzić powiedziałem 2 raz pisz skarge w sytuacji gdzie Dav powiedział ze prowokowałem go bo powiedziałem coś do dava nie do końca pamiętam co więc również powiedziałem mu żeby pisał skarge akurat z tym mikrofonem ze kup mikrofon to pogadamy faktycznie źle zrobiłem ponieważ poniosły mnie emocje ponieważ nie uważałem że powiedzenie auuu jest nadużywaniem mikrofonu bo głównie o to sytuację poszło i po tym dostał zgłoszenie więc uważam że niepotrzebnie powiedziałem że pogadamy jeżeli kupisz mikrofon i mogło cie to sprowokować oraz dałem troszke ponieść się emocją i za to przepraszam poprostu chciałem wyjaśnić sprawę dlaczego nie dałem muta No cóż lepszemu i dlaczego uważam ze nie nadużywał. Edytowane 18 Maja 2020 przez Bravooo 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Mimo ostrzeżeń Bravooo cały czas nie wykonuje swoich obowiązków. Admin zdegradowany. Sprawa została wyjaśniona. 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi