Koncu Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Nick: @ Koncu Nick oskarżonego: Zeus Opis sytuacji: Przez przypadek kliknąłem w logi adminów COD i przejrzałem kilka stron. Admin nadużywa/bezpodstawnie slapuje innych. Dowody: Strony 3-6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEus Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Hola hola kolego, przejrzałeś - okej. Po pierwsze nie widzę tutaj żadnej skargi gracza ponadto żadnemu graczowi to nie przeszkadzało. Slapowanie miało na celu , że tak powiem " poprawę humoru" na serwerze i na pewno żadna osoba nie ma mi tego za złe. Dodam jeszcze, że większość graczy slapowana to ludzie których zaprosiłem na serwer - co myślę że potwierdza to , że miało to charakter humorystyczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Slapowanie nie służy do zabawy. Zabieram Ci slapy. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi