twilight Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Na start chcę napisać że nie podlizuję się i nie liże nikomu dupska Powiem tak: Poznałem tą sieć serwerów dosłownie przez przypadek. Był to 2015 rok nie pamiętam którego miesiąca i dnia. Od tego czasu naprawdę praktycznie wszystko się zmieniło. Nowe forum Nowe serwery Nowe osoby Wszystko nowe. Cały czas Forum jak i Serwery sięgają po więcej. Ale wracając do opinii to miło mi się gra na serwerach i miło spędzać czas na forum. To jest chyba jedna z sieci serwerów która trzyma się lata i oby tak było dalej. Ciekawie by było jakby arenaskilla przeszła do historii xd a jest to możliwe bo od początku jak i po teraźniejsze czasy odwiedziło nas nie tysiące ludzi nie 10-iu tysięcy ludzi a możliwe że nawet stu tysięcy ludzi zawitało.(nie no tak stu to chyba nie ale więcej niż 10 tysięcy na pewno) Brakuje mi też starej administracji serwera Deathrun v2 cs 1.6 M.in "Erson" "Haltair" "Temat" Nie chcę się za bardzo rozpisywać więc to będzie na tyle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Pozytywna opinia, tylko mało z niej wynika. Same ogólniki, które można napisać o każdej sieci(może nie każdej ale na pewno o większości z tych starszych sieci) xd Tak szczerze mówiąc, po przeczytaniu takiej opinii, nie zachęciłaby mnie do wybrania akurat tej sieci, z 10 innych. ;> Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez xKolorowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi