Sylwek Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Nick:✔sylwestrowy-iwnl-✔Wiek:15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ ostatnio siedzę dosyć dużo na serwerze nie zawsze jest jakiś admin więc chciałabym trochę pomóc gdy jest zamęt na serwerze.Doświadczenie w adminowaniu: Jeszce nigdy nie byłem dlatego chciałbym spróbować ma nadzieje że dostanę szanse Jak długo gram w CS:GO?: ok.3,4lata(ponad 2,000 godzin)W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: teraz jak jest kwarantanna to od 10 do 24 po kwarantannie to od 16 lub 17 do 24Link GT: *click*(to jest moje gt ale był reset i prawie nic nie mam przegrane)Znajomość SM: 3/10Link do profilu Steam: *click* Mikrofon: Tak Mutacja głosu: NieCzy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście że Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 totalnie zerowa aktywność w ciągu ostatnich 7 dni §5.5. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. §5.2. Aplikant musi przegrać na Serwerze minimum 24 godziny lub mieć co najmniej 40 postów na Forum. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi