twilight Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Nick :W grze mam nick "Lucek" a bana dostałem na jakiś nick "Dominikan | CSSetti.pl" Nick admina:[PL]ArenaSkilla.pl Długość bana: permanently banned. Data i godzina:Nie wiem Serwer: Only DD2( cs 1.6) Powód bana:Używasz raiz0. (Nie wiem co to jest nawet) Mapa:De_Dust2 Chce dodać że nie wiem dlaczego mam tego bana jak rok czasu nie grałem. Żadnego raiz0 nie używałem. Nawet nie wiem co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 E ile mam czekać jeszcze na odpowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) prawdopodobnie masz zmienne IP i dlatego masz bana, spróbuj zresetować router od internetu tzn. wyciągnij kabelki na parę sekund i włóż z powrotem zrób to i spróbuj ponownie, jeżeli nie pomoże to napisz (wypowiadam się dlatego że sprawa dotyczy cs 1.6 i domyślam się, że ACT napisałoby "skoro masz bana to znaczy że czitowałeś") //edit - sprawa rozwiązana pozytywnie z graczem na PW Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Nice One Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi