xKolorowy Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jestem urażony, oraz skonfundowany tym, że muszę pisać ten temat w dziale, jakieś tfu filmy i seriale, a nie ma działu z bajkami 😭 Ale przechodząc do tematu. Czy są tu jakieś osoby poza mną, które oglądają nałogowo anime? Szukam jakiegoś fajnego anime, coś podobnego do: -Kakegurui, -Death Note, -Zankyō no Terror, -No Game No Life. Chodzi mi o krótkie anime w podobnej tematyce. Plus, polecam gorąco, wszystkie wymienione przeze mnie anime 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimeo Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Swego czasu coś tam oglądałem, ale nie jakoś nałogowo. Ot tak jak nie było co robić, to sobie coś włączyłem. Najbardziej spodobało mi się Attack on Titan, a także film Kimi no Na wa (film polecam z całego serducha. Dodatkowo niedługo dostępny będzie w cyfrze nowy film tego reżysera - Tenki no ko / Weathering with You). Jeszcze co mi się tam rzuciło: Sword Art Online (pierwszy sezon najlepszy, dalej to tasiemiec już) Kakegurui (jak napisałeś) Overlord Violet Evergarden (tylko jeden sezon, ale od 2 dni dostępny jest film na Netflixie) Tokyo Ghoul Gakusen Toshi Asterisk To chyba pełna lista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Attack on titan oglądałem, tokyo Ghul kojarzę, a resztę muszę sprawdzić. Może coś akurat mi się spodoba :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi