twojstary Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) siemka, tu macie moj najnowszy filmik. imo jest troche lepiej niz rok temu ocencie sami i napiszcie co o nim sadzicie i co powinienem poprawic a no i oczywiscie jak wam sie podoba to zapraszam na kanal bo wiecej takich jest no to ten milego dnia/wieczorka :3 Edytowane 24 Marca 2020 przez sher popraweczka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Gdy się nie odzywasz mógłbyś wyciszać audio, żeby nie było klawiaturki słychać, bo jednak trochę przeszkadza. Jeszcze jakaś muzyka by się przydała, bo przez większość filmiku jest cisza. Ale ogółem fajnie wyszło, powodzenia w dalszych filmikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 53 minuty temu, Mroxer napisał: Gdy się nie odzywasz mógłbyś wyciszać audio, żeby nie było klawiaturki słychać, bo jednak trochę przeszkadza. gdybym tylko wiedzial jak XD bo ogolnie to i dzwiek z mikrofonu i z gierki mam na tym samym klipie, takze chyba nie mam jak tego zrobic ale dziekuje za opinie, na pewno wezme pod uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Dobry filmik 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Fajny film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 fajny filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi