satur Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Link do steam: MÓJ STEAM Link do steam oskarżonego: STEAM OSKARŻONEGO Nick oskarżonego: Agata Z Fiata Opis sytuacji: Po prostu nieogar Serwer: JAILBREAK CSGO Dowody: jb_boxer_th runda 3 (ew. 2 lub cała mapa) 05.03.2020 godz. 19:05 (około) Edytowane 5 Marca 2020 przez saturday brak daty i godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 -Agata Z Fiata 12:00 "Dobra pobawimy się w (...) co chcecie?" -Ferber "Laserki" -Agata Z Fiata "Dobra zagramy tak (jąkanie się) dobra w pierwszą reakcje na zabijanie znaczy ten kto to prostu nie zdąży tego zabije" Dla mnie to zdanie Agaty było kompletnie niezrozumiałe Agata daje pierwszą reakcje na zabijanie żeby napisali zdanie "W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie" Co do tej zabawy niestety nie jestem w stanie zweryfikować jak gracze to napisali, ponieważ chat na demkach wygląda tak Nie widać wiadomości z pluginów i wiadomości pisanych przez graczy Później Ferber został zabity za poruszenie się Gracz który miał życzenie mówił do wardena żeby przedłużył bo mu się kończy czas (Było jakieś 5 sekund do końca rundy) Agata się spytał "A mogę tak"? I nie przedłużył Według mnie zabawa była nie rozpoczęta i później więzień nie dostał swojego życzenia Agata Z Fiata - Ctban - 180 min - Nie ogarniasz Do nadania. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi