Wajcha_MAti Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Nick oskarżonego: @ Hamer Opis sytuacji: Obraza gracza Słowa Admina W moją stronę <cytuje> Jestem Aecjuszem i że mogę mu po sać Serwer: DRv1 Dowody: 27.02,2020 godzina 20:21 mapa deathrun_white_cat3 rundy od 3 do 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) W twoją stronę poleciały tylko słowa że jesteś Atencjusz, a dlaczego tak powiedziałem można zobaczyć na demku jak wajcha prowokuje mnie a potem wyzywa. A jeszcze chciałbym dodać że Wajcha również dziś postanowił mnie prowokować i zakończyło się mutem na 30min. Edytowane 29 Lutego 2020 przez Hamer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Na demku widzoczne jest, że @ Hamermówił tylko o tobie atencjusz, a to słowo nie jest zbytnio wyzywające. Może coś Ci się przesłyszało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi