Demov Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Więc tak lubię zaczynać zdania od "więc" ale mniejsza -.- 1 raz zacząłem grać na arenie bodajże 2 lata temu, chciałem sobie popykać w jakiegoś deathruna w 1.6 i przypadkowo wbiłem na arenę jeszcze nie ogarniałem bo dopiero zainstalowałem csa 1.6 a dr w [CSGO] nie grałem wsm nigdy Był to deathrun v1 i przechodząc do sedna spotkałem się z bardzo miłymi osobami, dużo osób mi pomagało w wyborze klasy na początek itd, milo wspominam 2 adminów, byli to ShalerriniWariat i helix naprawdę miłe osoby Pograłem kilka miesięcy i postanowiłem wbić na forum [jeszcze w tedy stare b)] Nabijałem posty bo chciałem korzystać z chatboxa Grałem w 1.6 dosyć długo i przeniosłem się potem na drv2 tez bardzo dużo miłych osób tam poznałem lecz lepiej wspominam drv1, zacząłem się udzielać pod postami i grać tez na innych serwerach tym razem w csgo bo w 1.6 byly dr'ki i jakiś bodajże jeden serwer nie pamiętam ArenaSkilla to według mnie najlepsza sieć serwerów, ( na lepszej nie grałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Myślałem że sobie poczytam Spoko opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi