Wrobel Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nick: wróbelki Nick admina: [AS] @MroCzeq- Długość bana: 60 min Data i godzina:15:19 Serwer: JB Powód bana:nieogar Mapa:nwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 (edytowane) miał to byc ban wczoraj ale wyszedłes z serwera. Dzis jak wszedłes na serwer zdjąłem ci perma na ct który był nieumyslny i dałem 60 minut z wczoraj. Mowa oczywiscie o ctbanie, dostałes go poniewaz wchodzisz zawsze do ct a gdy mówimy ci jako admini zebys prowadził nagle wychodzisz. nie jest to pierwszy raz, gdyz zdarza sie to praktycznie co mape. Nastepne ctbany bedą dłuzesze. mam nadzieje ze wszystko wyjasniłem. Edytowane 25 Stycznia 2020 przez MroKu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Mut nadany słusznie. Skarga odrzucona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi