Wytycznyy Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Nick: liverap [Only mirage] Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Byłem na 3 serwerach adminem i wiem to i owo. Nie jestem toksyczny i nie banuje gdy nie mam pewności. Kocham tą rolę i liczę na to że mnie przyjmiecie Doświadczenie w adminowaniu: zajmowałem* Od pół roku nie miałem styczności z *administracją* ponieważ wyjechałem za granicę Jak długo gram w CS:GO?: łącznie mam 800 godzin/dziennie gram od 3-5 godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: różnie to u mnie jest ale zazwyczaj można mnie spotkać o 13,16 lub 20 Link GT: Tu osobiście Przepraszam ale nie wiem o co chodzi. Nie mam żadnego takiego linka,na serwerze mam może z 3 godziny łącznie ale od razu przypadł mi do gustu Znajomość SM: 1/10 Umiem posługiwać się podstawowymi komendami z sm_admin 2/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin 3/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin bez jego pomocy 4/10 Umiem posługiwać się większością komend smod wykraczającymi poza sm_admin oraz komendami innych niestandardowych pluginów serwera 5/10 Umiem posługiwać się komendami rcon równie zręcznie co smod(punkt 4), by sprawnie zarządzać serwerem 6/10 Umiem wgrać na serwer plugin, dodać admina i zmodyfikować niektóre części serwera, których nie można wprowadzić w życie bez FTP Link do profilu Steam: Mikrofon: (Tak) Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) (Myśle że tak) Czy przeczytałem regulamin Admina?: w połowie lecz ide dokończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 brak linku gt, brak linku do profilu steam, znajomosc sm wyznaczamy w skali 1-10/10 wszelkie informacje znajdziesz w tym temacie, zapoznaj sie, uzupelnij braki i mozesz zlozyc podanie ponownie Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi