KamyK Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 "Izi jak napiszesz podanie to i ja złożę" cóż.. Nick: KamyKImię: KamilWiek: 14Doświadczenie w moderowaniu: BrakIle czasu poświęcam forum dziennie: Codziennnie se wchodzęCoś o sobie: Jestem wyższy od iziego i tyle starczy Nazywam się Kamil. Jak już większość osób wie interesuję się formuła jeden. Dlaczego? Ano tatko mi opowiadał jak jeszcze oglądał za czasów Ayrtona Senny, obejrzałem jeden wyścig i stwierdziłem, że to jest coś dla mnie. W wolnym czasie lubię rysować (moje wypociny można zobaczyć na discordzie areny) z tego faktu wzięło się moje zainteresowanie grafiką komputerową. Jestem miłą i pomocną osobą (grafiki na forum za darmo ). Kiedy dostaję jakieś zadanie staram się zrobić je jak najszybciej, żeby później mieć czas dla siebie. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: W luj grafik, h@ surf-tier bez rangi na forum, m@ surf-tierKontakt: Steam, discord, ts Aplikant musi mieć co najmniej 15 lat. Nie mam ale jak tu nie było problemu, to i tu nie będzie Aplikant musi posiadać na swoim koncie co najmniej 150 napisanych postów. Jest Aplikant musi być aktywny na Forum. Wiadomo Aplikant nie może posiadać żadnych warnów w przeszłości. Nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Aplikant musi mieć co najmniej 15 lat. od jakiegoś czasu wszystkie podania gdzie wiek się nie zgadza idą do odstrzału, więc nie będzie wyjątków i faworyzacji nikogo Aplikacja została odrzucona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi